Klong Muang Beach i Krabi

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7-Eleven:
McDonald's:
Liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Krabi Stad:
Strand Karta:
Cirka 3 Km
Nej
Ja
Lite, i byn
Nej
Nej
Ja
Nej
Cirka 5 St
39 Km Karta
26 Km Karta
Klong Muang Beach Karta

Stranden
Väster om Ao Nang och Krabi Town hittar du Klong Muang Beach, en lugn strand långt ifrån det ståhej som du stöter på i Ao Nang. Här är sanden fin och vattnet har en härlig färg. På kvällarna kan du titta ut över de vackra solnedgångarna som stranden bjuder på. På Klong Muang Beach kan du koppla av, vilket även gör stranden till en bra dagsutflykt för lite variation.Restauranger/Nattliv
Det finns inte direkt något nattliv vid Klong Muang Beach, förutom det som resorterna erbjuder. Även när det gäller restauranger är det resorternas utbud som gäller. Du kan även ta dig in till Klong Muang Village där du kan hitta lite mer restauranger att besöka. På menyn hittar du både västerländsk mat, exempelvis hamburgare och pizza, och thailändsk mat..

Shopping
Vid stranden finns det ingen shopping, men i Klong Muang Village ligger Klong Moung Plaza som är byns shoppingcenter. Där hittar du lite enklare shopping i de små butikerna och kan även ta en paus för att njuta av en härlig massage. Den bästa shoppingen finns dock i Ao Nang eller Krabi Town om du vill göra större inköp.

Aktiviteter
Vid Klong Muang Beach är aktiviteterna mestadels för resorternas gäster där du kan paddla kajak eller testa på vindsurfing. Det finns även mindre segelbåtar att hyra om du vill ge dig ut på en segeltur. En kajak kostar cirka 180 Baht för en timme, att vindsurfa kostar cirka 350 Baht för en timme och en segelbåt kostar mellan 350 till 700 Baht per timme.

Snorkling
Inne vid fastlandet finns det inga korallrev, men det kan alltid vara roligt att spana på alla fiskar som simmar runt och annat som gömmer sig på havets botten. För runt 180 Baht får du hyra snorkel, mask och simfötter i en timme. Det finns även bokningskontor vid de stora hotellen där dykutflykter kan bokas.

Att bo här
Vid Klong Muang Beach finns det ett par olika resorter att välja mellan i väldigt olika prisklasser, från 90 kr/natt till 1300 kr/natt. På Krabi Sands Resort bor du från 440 kr/natt i små villor vid stranden. Lyxa till det riktigt rejält på semestern och ta in på Nakamanda Resort & Spa. Ha en egen jacuzzi på rummet eller en egen pool

Ta sig hit
Det är inga problem att ta sig till Klong Muang Beach. Vägarna är fina och skyltar visar vägen. Därför kan du ta dig hit på egen hand, om du hyr en MC. Annars finns det alltid taxis, tuk tuks och songthaews att ta sig hit med.

Berätta mer om stranden
Klong Muang Beach är en lugn och stillsam strand och det kanske är därför så många lyxhotell har valt att placera sig här. Vill du bo riktigt lyxigt under din tid i Krabi hittar du de absolut finaste, och dyraste, hotellen här.

Vi reser vidare till nästa strand norrut Tup Kaek Beach, österut Noppharathara Beach.


Se nya videoklipp från Klong Muang Beach i Krabi


Filmer från Klong Muang Beach i Krabi kommer snart.


 
Mest bokade hotellen

 
Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   

Spa Resort på Klong Muang Beach
Ao Nang har ett par riktigt fina Spa resort ett av dom är.


Karta hotell på Ao Nang 
Budget hotell & Resort
1.


 
Exklusiva Lyx Resort
1.


Bilder från ön Ao Nang
Bilder från Ao NangBookmark and Share


© 2010 aonangguiden.se | www.aonangguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: