Railey East Beach i Krabi

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
7-Eleven:
McDonald's:
Liten affär, butik:
ATM:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Krabi Stad:
Strand Karta:
0,8 Km Ej bra strand!
Ja
Nej
Finns inte mycket här
Nej
Nej
Nej
Nej
Cirka 10 St på Railey Beach
xx Km Karta xx
xx Km Karta xx
Railey East Beach Karta

Stranden
Railey East Beach ser inte alls ut som någon av de andra stränderna på Railey Beach. Sanden är fin men blandas med ganska mycket stenar. Stranden är väldigt långgrund och för att bada får du gå ut en bra bit för att vattennivån ska bli rätt. Även vid Railey East reser sig klipporna högt över marken och ramar in stranden. Bakom stranden står de gröna träden uppradade. I vattnet står alla longtailbåtar som tar turister från och till Railey East Beach.

Restauranger/Nattliv
Det finns några olika restauranger och standbarer på Railey East Beach att slå sig ner på. Mestadels består restaurangutbudet av hotellens egna restauranger. Här hittar du främst thaimat på menyerna. På strandbarerna, som känns väldigt lokala, kan du slå dig ner på dynor och kuddar och beställa in en färgglad drink eller någonting annat gott att surpla i dig.

Shopping
Shoppingen vid Railey East Beach är väldigt enkel, lite kläder och lite badleksaker som du hittar på strandens minimarts.

Aktiviteter
Förutom att klättra på klipporna kan du vid Railey East Beach hyra en kajak att paddla omkring med, kanske till de andra stränderna på Railey Beach. Hör på ditt hotell om de hyr ut kajaker, annars guidar de dig vart du ska gå! Vid stranden ligger Tex Rock Climbing som hjälper dig med allt som har med bergsklättring att göra.

Snorkling
Vid Railey East Beach är lågvattnet väldigt lågt. Det går därför inte att snorkla här. Vill du guppa omkring på ytan för att upptäcka livet under vattnet bör du ta dig ut till någon av de närliggande öarna för bättre snorkling.

Att bo här
På Railey East har du en rad olika boendemöjligheter, från Sunrise Tropical Resort med fräscha rum och pool till Bhu Nga Thani Resort & Spa där du bor i väldigt fina och lyxiga rum.

Ta sig hit
Kommer du från Krabi Town är det Railey East Beach du kommer till med longtailbåten. Tar du dig till Railey Beach från Ao Nang kommer du istället till Railey West Beach. Därifrån tar du en kortare promenad tvärs över Railey Beach för att komma till Railey East. Skyltar talar om hur du ska gå! Från Krabi Town kostar det 150 Baht per person att ta sig hit med longtailbåt, från Ao Nang kostar det 100 Baht till Railey West Beach.

Berätta mer om stranden
I ena änden av Railey East, den södra delen, reser sig klipporna som passar utmärkt för bergsklättring. Hit tar klätterskolorna dig för att klättra från 12 meter över marken och uppåt. Guiderna är hjälpsamma och ger dig tips på vart du ska hålla i dig och vart du bör sätta fötterna för att komma högre.

Vi reser vidare till nästa strand västerut Phranang Cave Beach.

Se nya videoklipp från Railey East Beach i Krabi


Filmer från Railey East Beach i Krabi kommer snart.


Karta över Railay och Tonsai Beach


 
Mest bokade hotellen

 
Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
Shopping
   Spa Resort

Tup Kaek.


Karta hotell på Ao Nang 
Budget hotell & Resort
1. 
Exklusiva Lyx Resort
1.


Bilder från Krabi
Bilder från Ao NangBookmark and Share© 2010 aonangguiden.se | www.aonangguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: